Algemene Voorwaarden

1. Algemeen ACT2Tangle is door Hilde van Ginhoven opgericht en biedt workshops Zentangle tekenen aan. ACT2Tangle is gevestigd aan Perzikstraat 37 1326 HL Almere, KVK: 72087846.

2. Betalingsvoorwaarden Voor de betaling ontvangt u een factuur per e-mail. Betaling kan via iDeal of via digitaal medium als tikkie betaalverzoek via Whatsapp. De deelnemer verplicht zich de betaling binnen de betalingstermijn bij te schrijven op de rekening van ACT2Tangle. Als er niet binnen de afgesproken termijn wordt betaald krijgt u een betalingsherinnering. Indien het verschuldigde bedrag niet voor aanvang van de workshop of coaching op de rekening van ACT2Tangle is bijgeschreven moet dit bedrag voor aanvang van de activiteit ter plekke contant worden betaald.

3.a. Verhindering workshop bij ACT2Tangle. Wanneer je je onverhoopt moet afmelden (altijd per e-mail) voor een workshop dan krijg je tot 7 dagen van tevoren het bedrag geheel teruggestort. Wanneer je in de laatste 7 dagen voor aanvang annuleert krijg je 50% van het bedrag teruggestort. Binnen 24 uur voor aanvang is er helaas geen restitutie mogelijk. Het is mogelijk om een ander in jouw plaats te laten deelnemen. Dit dient de afzeggende deelnemer zelf te regelen. De gegevens van deze vervangende deelnemer moeten 24 uur voor aanvang van de workshop bij ACT2Tangle bekend zijn. 

3.b. Verhindering workshop Zentangle op een externe locatie. Als ACT2Tangle voor het geven van de workshop een externe locatie heeft gereserveerd geldt dat bij afmelden (altijd per e-mail) langer dan 1 maand van tevoren het gehele factuurbedrag wordt teruggestort. Bij afmelden korter dan 1 maand, maar langer dan 7 dagen van tevoren wordt het huurbedrag van de externe locatie in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Wanneer je in de laatste 7 dagen voor aanvang annuleert wordt het huurbedrag en 50% van de workshopvergoeding in mindering gebracht op de factuur en wordt het restant teruggestort. Het huurbedrag van de externe locatie zal altijd expliciet worden vermeld op de factuur.

3.c. Workshops via Zoom.
Ten tijde van de Corona crisis verzorgt ACT2Tangle workshops via Zoom. Voor deze Zoom workshops gelden afwijkende voorwaarden voor wat betreft aanmelding, betaling en annuleringen. Aanmelding kan via de webiste of via de email of whatsapp waarna er een betaalverzoek gestuurd wordt. Uitsluitend na betaling is deelname definitief en krijgt de deelnemer een link met wachtwoord tot de Workshop via Zoom. Annuleren is altijd mogelijk. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk, we bieden je een mogelijkheid om deel te nemen aan andere workshop binnen ons aanbod.
Enige uitzondering hierop is deelname aan de Zen Zoomies groep op elke dinsdag ochtend, deelname hieraan is vrijblijvend en kost standaard 15 euro, als je er niet bij kan zijn hoef je niet te betalen.

4. Auteursrecht – copyright Van alle door ACT2Tangle ontwikkelde lesmaterialen blijven alle rechten aan ACT2Tangle voorbehouden. Zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming mag niets (zowel tekst als beeld) van de website van ACT2Tangle, of uit het lesmateriaal worden gebruikt of verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden door middel van druk, eigen website, fotokopie, of anderszins.