Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een email. Ik reageer binnen twee werkdagen.

Lees de Algemene Voorwaarden die gelden wanneer je je aanmeldt voor een workshop bij ACT2Tangle.

ACT2Tangle gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Privacyverklaring.

Disclaimer
Veel aspecten van de Zentangle®-methode, inclusief de materialen en leermiddelen, evenals het materiaal op de site Zentangle, vallen onder het copyright dat eigendom is van Zentangle Inc. Alle rechten voorbehouden.
Alles op mijn website zowel teksten als foto’s vallen onder copyright ©. Er mag niets van de inhoud van deze website worden gekopieerd, of gebruikt zonder schriftelijke toestemming van ACT2Tangle. Het is toegestaan om foto’s te gebruiken voor bijvoorbeeld Instagram of Pinterest mits de bron wordt vermeldt (ACT2Tangle).

ACT2Tangle streeft ernaar de website actueel te houden. Mocht desondanks een deel van de informatie op deze website onvolledig of onjuist zijn, dan kan ik daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. ACT2Tangle behoudt zich het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. ACT2Tangle aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar op deze website via hyperlinks verwezen wordt.

Algemene – en Annuleringsvoorwaarden en Privacyverklaring