Workshops online via Zoom

Naast de fysieks workshops bied ik ook online Workshops aan. Heerlijk ontspannen in je eigen omgeving, even een moment voor jezelf. Het lekkers bij de thee of koffie komt dan wel uit je eigen keuken :o)

Om deel te nemen aan de workshops via zoom is het handig dat je basiskennis hebt van Zoom. In het bijzonder hoe je jezelf kan Muten en Unmuten en hoe je de chatfunctie gebruikt.
Het is tijdens de les voor mij niet mogelijk om technische vragen te beantwoorden.

Zentangle skill level:
Voor deze workshops (m.u.v. de Basis Workshops) is het aan te raden dat je een basis workshop bij een CZT hebt gevolgd maar niet noodzakelijk.
Na betaling is je deelname definitief en zal je een dag van te voren een zoomlink ontvangen met wachtwoord.

Wil je je aanmelden voor een of meerdere workshops, hoef je alleen het vinkje te klikken voor de datum van de workshop, zodat het vinkje verschijnt.

Tijdens deze Workshops worden Zentangle Materialen gebruikt. Het is mogelijk om bij mij een Starter-Kit te bestellen voor € 8,00 en deze is op te halen bij mij thuis, (adres ontvang je na inschrijving) of tegen betaling op te sturen via de post.
Vul hier je mobiele nummer in. Dit wordt gebruikt voor het versturen van een betaalverzoek.
Geef hier aan of je wel of niet met meerdere mensen wilt deelnemen aan de workshop(s).
Vul hier de gegevens in: Naam, Mobiel nummer en Email-adres.
Heb je vragen of een specifieke wens geef het hier aan en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Starters Set: Micron 01 Zwart, 3 Zentangle Standaard Witte Tiles, 1 Grafiet Potlood, 1 Doezelaar. Voorbij de Basis Set 1 Micron PN Zwart Blauw, 1 Grafiet Potlood, Wit Zentangle Kalk potlood, 2 doezelaars, 2 Grijze Standaard Tiles, 1 Grijze PHI, 2 Witte Standaard Tiles
Deze zijn te lezen op de Contactpagina op deze website.

Zentangle Tiles en andere Materalen
ACT2Tangle heeft voorraad in de verschillende orginele Zentangle Tiles. Heb je interesse in deze te bestellen, dat kan op de pagina Materiaal bestellen.